Op deze pagina staan punten voor gebed. Wilt u of wil jij ook gebedspunten indienen? Stuur dan een mail naar jozuaproject@gmail.com

Vandaag: Dankzegging voor de voortgang van het evangelie en doorwerking van de Heilige Geest in de gemeente.

Johannes 16: 13 ‘Maar wanneer Die komt, de Geest van de waarheid, zal Hij u de weg wijzen in heel de waarheid’

Andere punten om voor te bidden / danken:

• Bid om terugkeer van allen die steeds meer op afstand geraken.
  • Blijvend gebed voor een geestelijke opwekking in onze woonplaats en om toenadering tot elkaar van al de verschillende kerken met het oog op eenheid in verscheidenheid, tot een getuigenis in de wereld
  • Gebed voor deze wereld waar uitdaging en geweld aan de orde van de dag is.
  • Bid dat gezinnen plaatsen mogen zijn waar de liefde en vrede van Christus heerst.
  • Gebed voor het koningshuis.
  • Gebed voor het ongeboren leven
  • Gebed voor allen die in verpleeghuizen zijn opgenomen alsook ouderen.
  • Gebed voor broeders en zusters die psychische zorgen hebben.
  • Gebed voor huwelijken en gezinnen in veel zorg en verdriet en gebrokenheid
  • Gebed voor IsraĆ«l als staat en als volk van Gods Verbond.
  • Gebed voor de nieuw(e) te vormen regering
  • Gebed voor vervolgde christenen wereldwijd (kijk ook bij de dagelijkse gebedspunten van Open Doors)
  • Bid elke dag 1 minuut voor iemand die God niet kent of van Hem is vervreemd.
  • Gebed voor hen die (mede namens ons) de kerk elders en wereldwijd dienen
    – Familie Waanders, Groningen
    – Familie Bak en Carina Immink in Thailand
    – allerlei organisaties voor zending en evangelisatie (kijk ook bij de dagelijkse gebedspunten van de GZB)